ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ 2017
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
Оползотворяваме с грижа за обществото и природата
Новини
В Бяла Слатина бяха подписани договорите за финансиране на малките проекти в рамките на проект "Аз дарявам, за да правя промяната " на сдружение "Първи юни"
03.05.2017
В  Бяла Слатина бяха подписани  договорите за финансиране на малките проекти.
Програмата за малки проекти се администрира от сдружение "Първи юни" и се изпълнява с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България" в рамките на проект "Аз дарявам, за да правя промяната ".
Училищните библиотеки в ОУ "Климент Охридски" и ПАГ "Никола Й. Вапцаров" ще бъдат модернизирани и обновени. Читалището в Бяла Слатина ще създаде и издаде книга, посветена на 125-годишнината на читалищната дейност в Бяла Слатина. Читалището в село Габаре ще ремонтира и обнови детския отдел на библиотеката, а Читалището в село Соколаре ще обучава младежи и родители на соколарски вкусотии. В църквата "Света Параскева", която през тази година навършва 130 години, ще бъде изграден музей с ценни икони, реставрирани от Марио Беров. НУ "Цани Гинчев" ще се погрижи да обнови екстериора в училището с подмяна на врати и изграждане на електронно информационно табло.
Кметът на община Бяла Слатина- инж. Иво Цветков,  изказа изключителното си задоволство от проектите, чиято насоченост е в полза повишаване духовното ниво на жителите на общината и най- вее на подрастващите.  Наталия Костадинова , председател на Сдружение „Първи юни“, благодари на г-н  Цветков за  подкрепата в осъществяването на част от идеите чрез Общинско предприятие "Чистота и строителство".

                                                   
                                                   
                                                  Потърсете в сайта
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
СЕДМИЧЕН ОБЗОР
ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
МАНДАТ 2011 - 2015 г.