ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Общ Устройствен План на град Бяла Слатина.
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
INTERNATIONAL ASSET BANK
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА
Новини
Бабинден
21.01.2020
С почит и признателност към труда на акушерките, лекарите гинеколози и на обслужващия персонал , беше отбелязан Бабинден в  АГО на МБАЛ Бяла Слатина. Изпълнен беше  традиционният ритуал "поливане", от най- старата  акушерка, Анета Димитрова. Началникът на отделението, д- р Йордан Икономов, благодари на своя задружен и самоотвержен екип за всеотдайността и топлото отношение към пациентите, с което безспорно издигат авторитета на лечебното заведение. На кмета на общината и на общинска администрация пък д- р Икономов изказа благодарност за наскоро приключилия основен ремонт на отделението и оборудването му с нова и съвременна апаратура, която ще даде възможност на пациентите на АГО за безплатни прегледи и консултации на място.
Радващо е, че в сравнение с миналата година, в родилното отделение в Бяла Слатина има ръст с около 10% на ражданията.
Гости на събитието бяха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината, инж. Иво Цветков, зам.кметът- Боряна Петкова,бивши и настоящи колеги.
 Инж. Цветков, пожела на празнуващите здраве, висок дух и енергия, за нови поводи за заслужено удовлетворение и самочувствие. „Бъдете благословени за труда си, който е свещен и който дарява любов и уют във всеки дом“!, се казва още  в поздравителния адрес на градоначалника.

Потърсете в сайта
БАНКОВИ СМЕТКИ
ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ЗА МАНДАТ 2015 Г. - 2019 Г.
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
НАБОР ОТ ДАННИ
МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - БЯЛА СЛАТИНА
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
Местоположение