ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Общ Устройствен План на град Бяла Слатина.
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
INTERNATIONAL ASSET BANK
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА
Новини
В деня на народните будители- 1-ви ноември, кметът на община Бяла Слатина – инж. Иво Цветков, имаше приятното задължение да връчи специални грамоти на заслужили спортисти .
01.11.2019

В деня на народните будители- 1-ви ноември, кметът на община Бяла Слатина – инж. Иво Цветков, имаше приятното задължение да връчи специални грамоти на заслужили спортисти от Спортен клуб  по самбо и джудо- „Самурай 2013“. Носителят на златен и сребърен медал- Цветелин Мартинов, бронзовия медалист- Филип Ангелов и двукратния шампион по самбо и джудо- Радослав Вълков, бяха наградените спортисти. Грамота за спортен деятел, допринасящ за развитието на спорта в общината, получи и председателя на клуба и треньор по самбо и джудо- Борис Евтимов.

Инж. Цветков благодари за спортните постижения прославили нашия град и сподели намеренията си да бъде реализирана една дългогодишна мечта на интересуващите се и занимаващи се със спорт в община Бяла Слатина- построяването на специализирана спортна зала в града.

Наградените изказаха своята признателност за подкрепата, включително и финансова, от страна на общината и лично на инж. Цветков и обещаха да продължават своя победен марш към призовите места.

 

 

 

 

 

Потърсете в сайта
КОРОНАВИРУС
БАНКОВИ СМЕТКИ
ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ЗА МАНДАТ 2015 Г. - 2019 Г.
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
НАБОР ОТ ДАННИ
МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - БЯЛА СЛАТИНА
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
Местоположение