ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Общ Устройствен План на град Бяла Слатина.
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
INTERNATIONAL ASSET BANK
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА
Новини
Колоездачен клуб "Враца Велообщество" съвместно с община Бяла Слатина организират шосейно колоездачно състезание купа "Бяла Слатина" .
04.10.2019

  Колоездачен клуб "Враца Велообщество" съвместно с община Бяла Слатина организират шосейно колоездачно състезание купа "Бяла Слатина" (ТТ - индивидуално бягане по часовник) и детско-юношеско състезание с дължина 2,5км  на 12.10.2019 г./събота/.  Детското състезание е с начален час 10:30 ч. като регистрацията на децата ще става още от 9:30 ч. и ще бъдат разпределени в 4-ри възрастови категории. Те ще се състезават от общината до края на града (където ще започне ТТ (часовника).   Първите три деца от всяка категория ще получат медал и предметна награда.

 Наредба за купа "Бяла Слатина"  ТТ (индивидуално бягане по часовник) .    

Състезанието ще се проведе по изцяло спрян за движение маршрут от края на град Бяла Слатина до началото на село Бърдарски геран и обратно. Получаването на стартовите номера ще бъде до 10.30 пред общината, а след този час направо на старта!!! Общата дължина на една обиколка е 13.2км. Състезателите ще са разпределени в седем категории:

  1. Мъже Елит UCI
  2. Юноши до 18г.
  3. Мъже 18-29г.
  4. Мъже 30-49г.
  5. Мъже 50-59г.
  6. Мъже 59+ (Ветерани)
  7. Жени и девойки

 Начало на състезанието е 11:30ч от края на град Бяла Слатина в посока с. Бърдарски геран. Състезателите ще стартират през минута, като първи тръгват категория Елит и Мъже 18-29г.,  които категории ще направят две обиколки общо 26.4км. Останалите категории ще правят една обиколка от 13.2км. Стартира се с поредния номер от регистрацията!!! Ако състезател  изпусне реда си , ще трябва да изчака последният състезател и чак след това  ще бъде допуснат на старта.

  Таксата за участие е 10лв. , като освободени от такса са Мъже Елит UCI, членове на клуб "Враца Велообщество" и децата от детското състезание преди ТТ (часовника). Изрично Ви умоляваме да се регистрирате най-късно ден преди състезанието по един от следните начини: 1.Да пишете на фейсбук  страницата КК "Враца Велообщество" 2. Да пишете на email: velovratsa@abv.bg     3. Да се обадите на  тел. номер 0884273029 - Ангел Ангелов. Тези които искат да се регистрират в деня на състезанието ще трябва да платят такса 20лв.

 Награждаването от двете състезания е с начален час 15:00 ч. на  площада на град Бяла Слатина.  Наградният фонд на състезанието е 700лв, като ще бъдат наградени първите трима от всяка категория (без Мъже елит) съответно 1-во място 50лв, 2-ро 30лв, 3-то 20лв. Първите петима юноши (след победителите в категорията) ще получат премия по 20лв. За всички победители ще има медали, а най-бързият състезател  ще получи купата на ТТ "Бяла Слатина" лично от кмета на Бяла Слатина и целувки от две изключително красиви момичета от града, облечени в северняшки народни носии!

И както на всяко едно наше състезание ще ви предложим приятни моменти, музика за добро настроение. На 12-ти октомври в град Бяла Слатина ще се проведе един истински празник на спорта!Потърсете в сайта
КОРОНАВИРУС
БАНКОВИ СМЕТКИ
ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ЗА МАНДАТ 2015 Г. - 2019 Г.
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
НАБОР ОТ ДАННИ
МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - БЯЛА СЛАТИНА
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
Местоположение