ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Общ Устройствен План на град Бяла Слатина.
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
INTERNATIONAL ASSET BANK
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА
Новини
Тържествено честване на 3 март - Националният празник на РБългария в Бяла Слатина
04.03.2019
С тържествена церемония по издигане на националния флаг в  Бяла Слатина беше дадено началото на празничния 3-ти март. В церемонията специално  участие взе военно формирование  54990 гр. Враца. Сред присъстващите бяха Красен Кръстев и Слави Нецов – народни представители в 44-тото Народно събрание, Веселка Борисова председател на Общински съвет-Бяла Слатина, кмета на община Бяла Слатина, заместник кметове, кметове на населените места от общината, общински съветници.
 
„В ден като днешния, ние отново си спомняме миналото и героите с признателност .Тук и сега  свеждаме глава и коленичим пред подвига им. Осъзнаваме,че благодарение на тях , я има нашата България, има ни и нас….И  наша е отговорността да ценим свободата и мирния съзидателен живот, да опазваме българското за поколенията след нас!
Днес отново усещаме, че мисията на този ден е да ни сплотява и пречиства. Пречиства ни с онази изконна обич към Родината, която ни прави горди българи, защото Трети март е не само тържествена дата, но и посока  към за запазване  на  българския собствен облик, с който се открояваме в обединеното европейско семейство.
Днес , на трети март  Ви призовавам да осъзнаем какво притежаваме ,  сами да направим избор   как искаме  да живеем и работим  за развитието на Нашата България- такава, каквато я  желаем за себе си и за децата си“! С тези думи се обърна към множеството, кмета на общината, инж. Иво Цветков.
 
В знак на признателност към подвига на загиналите за нашата свобода, бяха поднесени  венци и цветя пред паметника на загиналите във войните белослатинци.
 
Празникът продължи с тържествен концерт на колективите при НЧ“ Развитие“.
 
Потърсете в сайта
БАНКОВИ СМЕТКИ
ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2019 Г.
РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЦИК 2019
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - БЯЛА СЛАТИНА
ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ЗА ПЕРИОДА НОЕМВРИ 2017 Г. - НОЕМВРИ 2018 Г.
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
НАБОР ОТ ДАННИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
Местоположение