ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Общ Устройствен План на град Бяла Слатина.
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
INTERNATIONAL ASSET BANK
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА
Новини
На 3.12.2018г. Клуб на инвалида-Бяла Слатина за поредна година тържествено отбеляза Международния ден на хората с увреждания. Събитието беше уважено от кмета на община Бяла Слатина - инж. Иво Цветков и народния представител Красен Кръстев.
04.12.2018

На  3.12.2018г. Клуб на инвалида-Бяла Слатина за поредна година тържествено отбеляза Международния ден на хората с увреждания. Събитието беше уважено от кмета на община Бяла Слатина - инж. Иво Цветков и народния представител Красен Кръстев, които поздравиха присъстващите. Приветствие към  празнуващите поднесе и  председателят на Клуба-Георги Кръстев.

     Ведър дух и настроение у гостите вдъхнаха изпълненията на Певческата група към Клуба, която  представи богат репертоар от народни песни под музикалния съпровод на Марин Митев. Бяха представени и индивидуални певчески изпълнения от Валери Гешев и Теменужка Данова.

Забравили  здравословните проблеми членовете на Клуба и гостите от Пенсионерски  клубове от Община Бяла Слатина  се веселиха от сърце и опитаха късмета  си в организираната от Управителния съвет на клуба, томбола.

     Клубът на инвалида –Бяла Слатина  изказва  най-сърдечна благодарност към кмета на Община Бяла Слатина, като му  пожелава  весела Коледа и успешна нова година!


 

 

 

Потърсете в сайта
БАНКОВИ СМЕТКИ
ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2019 Г.
РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЦИК 2019
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - БЯЛА СЛАТИНА
ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА ЗА ПЕРИОДА НОЕМВРИ 2017 Г. - НОЕМВРИ 2018 Г.
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
НАБОР ОТ ДАННИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
Местоположение