ПОЛИТИКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ
КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
Новини
Днешната свобода е тази, която е в сърцата ни, която е в децата ни, която е във всеки от нас. За да има 3 март, за да го помним, ние всички го преживяваме всеки ден и го създаваме в нашето утре!
06.03.2018

Носейки славата на героичното си минало, нека не забравяме, че ние сме този народ, който днес има волята и енергията да гради своето настояще, да бъде отговорен и мъдър в делата си, за да продължи съграждането на по-доброто бъдеще. Днешната свобода е тази, която е в сърцата ни, която е в децата ни, която е във всеки от нас.....
За да има 3 март, за да го помним, ние всички го преживяваме всеки ден и го създаваме в нашето утре!
Честит празник!
Да пребъде България!“
Това каза в тържественото си слово по повод 140 годишнината от Освобождението на България, кметът на община Бяла Слатина, инженер Иво Цветков.
В тържествената церемония по издигането на националния флаг участие взе военно формирование 54 990 гр. Враца под ръководството на майор Иван Конорски.
Сред официалните лица уважили празничния ден бяха:
Красен Кръстев- народен представител в 44- то НС, Слави Нецов- народен представител в 44- то НС, Веселка Борисова председател на ОбС Бяла Слатина, инж. Иво Цветков- кмет на община Бяла Слатина, както и зам. кметове и кметове на населени места от общината. В празничната програма участие взеха колективи от НЧ „Развитие“ и танцов състав при ПАГ „Н.Й. Вапцаров“.

 
Потърсете в сайта
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
БАНКОВИ СМЕТКИ
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ
НАБОР ОТ ДАННИ
СПИСЪК С УСЛУГИ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА