ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ 2017
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
Оползотворяваме с грижа за обществото и природата
Новини

Програма на второто издание на Национален фолклорен събор "ЛЕДЕНИКА".
23.06.2017
Откриване на 24.06.2017 г. от 10 ч. с Възстановка на народния обичай "Бръшленкьо" и Еньовден. - натисни върху текста.    

Съобщение на Дирекция "Местни данъци и такси".
20.06.2017
Община Бяла Слатина съобщава, че предстои сключване на договор с частен съдебен изпълнител, с цел  принудително събиране на задълженията за местни данъци и такса битови отпадъци. Призоваваме всички физически и юридически лица, които имат непогасени задължения, да посетят Дирекция «Местни данъци и такси» към Община Бяла Слатина, на адрес - ул.”Климент Охридски” №68, с работно време 08.30 - 17.30, за да ги заплатят или да предложат погасителен план за разсрочването им.

Отново медали за джудистите на СК „ЧАВДАР – 2015“ гр. Бяла Слатина.
14.06.2017
На 10 юни 2017 се проведе 14-ти международен традиционен турнир по джудо в град Монтана за юноши и девойки младша възраст. Участвуваха отбори от 7 държави и много български. Отбора на СК „Чавдар-2015“ взе участие с трима състезатели. Инес Бучкова завоюва сребърен медал в категория до 63кг. Борислав Ликовски също се окичи със сребро, а Димитър Андреев с бронз. И двамата състезатели играха на +90кг. Благодарим на домакините за отличната организация и най-вече на нашите деца за доброто представяне. РЕЙ!!! (Rei - поклон).

Tрадиционна, колоездачна обиколка на национално ниво, планирана да се проведе на 16- 17 юли 2017 г. 180 години от рождението на Апостола.
12.06.2017
На 18 юли 2017 г., се навършват 180 години от рождението на Апостола на българската свобода Васил Левски. Тъй като по време на създаването на Вътрешната революционна организация за освобождението на България, град Ловеч е избран за център на изграждането и, е наречен „революционната столица“. Наследниците на неговото дело и гражданите, ще почетат паметта му с чествания и инициативи.Областна администрация- Ловеч е инициатор на събития, като едно от тях е организирането на традиционна, колоездачна обиколка на национално ниво, планирана да се проведе на 16- 17 юли  2017 г. Състезанието ще се проведе с определен маршрут, свързани със знакови места за...

Проект адресира нуждата от прилагане на целенасочени мерки на местно ниво за решаване на проблеми в ранните фази на образователния процес, възпрепятстващи "равния старт" на децата в неравностойно положение.
06.06.2017
Хепънинг по случай Световния ден на природата по проект „От ранно детско развитие към образователна интеграция“ бе проведен в местността "Лесопарк"в гр. Бяла Слатина.   - натисни върху текста.

В топлия юнски делник, тържеството организирано от община Бяла Слатина по повод 1- ви юни, международния ден на детето, зарадва малки и големи .
02.06.2017
Всички присъстващи имаха възможността да си изберат любимо занимание в художествените ателиета,  с активната помощ на любими анимационни герои- изработване на пясъчни картини с Елза, направата на плодови шишчета, облети с шоколад,  с помощник Анна, изработка  на  уникални тениски под зоркото око на Кристоф. Отделно от това феите на улица „Вълшебна”предложиха на  най-малките жители на Бяла Слатина  рисунки на лица и различни форми от балони. В деня на детето, за най- малките жители на общината  имаше и  много игри, танци, награди и  много изненади. Продължилият почти два часа празник, остави след себе си десетки усмихнати лица, оживени коментари и изказано...