ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ 2017
ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ
СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ
ПОРТАЛ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ
Оползотворяваме с грижа за обществото и природата
Новини

В деня на толерантността, 16.11.2017г. в “Център за социално включване “Аз и моето семейство“, се проведе обучение на родители, потребители на Центъра по програма КиндиРу.
16.11.2017
Проектът ефинансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, приоритетна ос 2 “Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване“, процедура № BG05M9OP001-2.004 “Услуги за ранно детско развитие“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.   - натисни върху текста.

За първи път тази година бяха подарени апаратчета за измерване на кръвна захар на нуждаещите се хора, на тези които не знаят ,че са диабетици.
16.11.2017
Във връзка със Световния  ден за борба с диабета,  „Лайънс Клуб" – Плевен, съвместно със студенти от Медицинския университет в Плевен и със съдействието на  народния представител Красен Кръстев, на кмета на община Бяла Слатина- инж. Иво Цветков, на председателя на общинския съвет Веселка Борисова,  организира безплатни  тестове за измерване на кръвната захар за жителите на общината.  За първи път тази година бяха подарени  апаратчета за измерване на кръвна захар на нуждаещите се хора, на тези които не знаят ,че са диабетици . Лайънс Клуб – Плевен е неправителствена благотворителна организация с нестопанска цел, основана преди 5 години, а в световен мащаб...

Пушенето и ти. Международен ден без тютюнопушене - 16 Ноември.
15.11.2017
Министерство на Здравеопазването и НСОРБ провеждат съвместни дейности за ограничаване на тютюнопушенето.Предлагаме на Вашето внимание:  Денят на Яна. - натисни върху текста. Невидимият.   - натисни върху текста.

Лайънс клуб - Плевен ще извърши безплатни тестове за нивото на кръвна захар на 15.11.2017 г.
13.11.2017
Лайънс клуб - Плевен, съвместно с Медицински университет гр. Плевен, при съдействието на г-жа Веселка Борисова - председател на Общински съвет Бяла Слатина, ще извърши безплатни тестове за  нивото  на  кръвна захар на 15.11.2017 г. от  10.00 часа в залата на Общински съвет Бяла Слатина (Бизнес център).

Пореден успех на ученичка от ПГО Еелисавета Багряна” гр. Бяла Слатина с Второ място в Десетия национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски“.
09.11.2017
Единадесетокласничката Василена Стефанова от ПГО „Елисавета Багряна” град Бяла Слатина спечели Второ място в III-та възрастова група, в раздел „Журналистика-индивидуално участие” и Поощрение в раздел Проза в десетото издание на Националния ученически журналистически конкурс „Стоян Михайловски”. Василена Стефанова получи грамота. Ученичката е представила статия, озаглавена „Всичко се състои в нашите задружни сили” с рецензент Галина Яхова.    - натисни върху текста!

В Белослатинското село Бъркачево бе възстановен паметникът на редник Николай Цеков Николов.
03.11.2017
Посмъртно произведен в старшина, загинал по време на Пражката пролет  в Чехословакия през 1968г. Едва 21 годишен той е изпратен там, заедно с още близо 2200 войници, и става единствения българин, жертва на събитията в бившата социалистическа държава. Той е убит край село близо до Карлови Вари, след което е докаран и  погребан с военни почести. Две години по-късно от завод „Кремиковци", където Николай работел преди да влезе в казармата, вдигнали паметник в родното му белослатинско село Бъркачево. Но монументът е поруган от вандали, а бронзовата глава – отдавна претопена. И за да не бъде забравена историята на поредния войник, загинал...

Потърсете в сайта
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ
СЕДМИЧЕН ОБЗОР
ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
МАНДАТ 2011 - 2015 г.