ВРЕМЕТО В БЯЛА СЛАТИНА

Всяка година през юни Читалището в Бяла Слатина прави своя Годишен концерт.

Дата на публикуване: 22.06.2021 13:12

Винаги се получава уникално изживяване, защото всички деца и самодейци са невероятни артисти

Тази година концертът беше в подкрепа на Обществения фонд в Бяла Слатина, за което сме изключително благодарни

По време на събитието бяха дарени 1500 лв. за Фонда. Благодарение на това Фондът ще успее да финансира и 4-те идеи, участвали в Третата покана за кандидатстване. Ще бъдат изградени две сцени за изява на децата- в НУ "Цани Гинчев" и в с. Бъркачево, а Читалищата в Бяла Слатина и Търнак ще обогатят и доразвият своята дейност с деца.

Наши гости бяха инж. Цветков, Боряна Петкова, Тихомир Трифонов, Ленко Ленков, Красен Кръстев, а д-р Евгения Найденова - Директор на Историческия музей в Оряхово, поднесе Поздравителен адрес от Кмета на Община Оряхово- Росен Добрев.

Благодарим на децата, родителите, самодейците, Светлина Берова, Валентина Бойбойчева, Росица Маринова, Борислава Иванова, Детелина Крачуновска, Ива Йотова, Пламена Гешковска, които направиха концертът незабравимо преживяване!

Благодарим на съмишлениците и дарителите, на будните граждани в нашата община!

Фондът показа, че е обединител на хора, идеи и ресурси и макар че е създаден в малка община, уверено се развива и променя историята на дарителството в Белослатинския край!

Благодарим и на инж. Иво Цветков, който повярва и застана със своето име в подкрепа на Обществения фонд и който дарява време и средства за неговото развитие!

Поздравителен адрес получихме и от Петя Тошева - Директор на Интернешънъл Асет Банк, която е наш добър партньор и дарител, и Румяна Декова - Председател на Общински съвет - Оряхово!

 

ГалерияПотърсете в сайта

Местоположение